Gabriela Cristea si-a facut piscina in forma de... chitara! Arogantele prezentatoarei de la “Te vreau langa mine“, in noua ei casa!

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 22:21

Vrea internet in pivnita si a amenajat doua camere pentru copii!

Gabriela Cristea si Tavi Clonda si-au construit o casa la marginea Bucurestiului, una in care si-au pus in practica toate visurile. Prezentatoarea emisiunii “Te vreau langa mine”, difuzata de luni pana vineri, de la ora 13.30, si sambata, de la orele 16.00, la Kanal D, si-a facut o piscina in forma de chitara, in timp ce cantaretul si-a dorit doua camere pentru copii si… internet in pivnita!!!

De o buna bucata de vreme, Gabi Cristea si sotul ei au decis sa aiba o casa a lor.

Din acest motiv, au cumparat un teren in apropierea Capitalei si au pus deja bazele unui imobil de vis, in care intentionau sa se mute in decembrie.Din pacate, constructia a durat mai mult si carismaticii soti vor fi nevoiti sa amane un pic mutarea.

“Am inceput sa facem vila anul trecut, dar nu o terminam nici anul acesta, abia anul viitor, vom locui acolo. E adevarat, am ridicat aproape trei sferturi din casa si arata, in acest stadiu, asa cum ne-am dorit, dar mai este mult de munca.

La constructia ei am participat amandoi, ne-am completam mult, fiindca, sincer, ne-a facut si placere. El a fost mult mai activ pe partea de negociere, iar in ceea ce ma priveste, am avut un cuvant decisiv la finisajele si multe idei”,
au declarat Gabi, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Urmareste

mai jos interviul video: