Andreea Mantea si Bursucu, dansul pinguinului reinventat! Imagini de senzatie cu cei doi, din emisiunea "Se striga darul", de sambata, de la 22.00, la Kanal D

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:21

In aceasta sambata, incepand cu ora 22:00, Andreea Mantea si Bursucu vor oferi telespectatorilor emisiunii "Se striga darul” momente senzationale.

Fanii emisiunii cu si despre nunti vor fi martorii unor momente spectaculose, cu traditii si obiceiuri romanesti.

Prezentatorii emisiunii de la Kanal D vor dansa celebrul dans al pinguinului, spre amuzamentul celor prezenti la nunta. Andreea Mantea ii va face fata cu greu lui Bursucu', vedeta Kanal D vrand sa interpreteze celebrul dans de petrecere intr-un stil personal.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Imagini

de senzatie veti putea urmari in aceasta sambata, de la ora 22:00, in emisiunea "Se striga darul!”, difuzata la Kanal D!

 


În cadrul emisiunii ”Follow us”, make-up artistul Mirela Vescan a discutat despre noile tendințe în machiaj pentru anul următor, oferind perspective interesante despre direcția în care se îndreaptă industria de frumusețe.