Conflict de proportii intre participanti: "Ii cauta moartea pe acasa si ei vin si isi cauta iubirea!". Cine e concurenta care a vorbit asa despre colegii de platou

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 17 sep 2020, 16:55

Concurentii tineri au declarat razboi total celor varstnici, pe motiv ca sunt deranjati de prezenta lor in cadrul emisiunii.

Considerand ca reprezinta o reala bariera in calea fericirii lor, ingrandindu-le dreptul de a-si gasi partenerii potriviti, participantii tineri s-au rasculat impotriva colegilor lor mai in varsta. Conflictul a plecat de la discutia surprinsa cu o camera ascunsa dintre Gabriela, Alexandra, Ana si Petrisor care si-au exprimat nemultumirile.

Cea care i-a criticat vehement a fost Gabriela, care a avut de curand un conflict in platou cu Cristina si Doina.


"M-am saturat de babalacii astia! Sunt prea multi varstnici in emisiune! Nu-i mai suport! Ce dovada de maturitate ne dau ei noua? Ei vor sa ne dea sfaturi, dar sunt mai rau decat noi! Tocmai Doina se trezea sa-mi dea mie sfaturi, ca sunt prost crescuta!", a spus Gabriela.

Scandalul s-a mutat in platou, unde Cristina s-a revoltat ca a fost criticata de catre colegele sale.

Replicile acide nu au incetat sa curga intre participanti in ciuda eforturilor Gabrielei Cristea de a-i calma. Iata ce intorsatura a luat situatia si cum au reactionat concurentii la avertismentele prezentatoarei TV.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Gata, incetati, ca vorbiti despre cai verzi pe pereti! Ar trebui sa

cereti scuze nu numai colegilor vostri ci si telespectatorilor care se uita la voi!", a adaugat Gabriela Cristea.



##VIDEO164883##