Avea pe brat umflatura asta de cativa ani si toti credeau ca are muschiul bratului dezvoltat ciudat. Cand o sa vezi ce a gasit doctorul acolo, o sa-ti faci cruce

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 28 feb 2017, 11:15

Stacy a calatorit tocmai din Alaska, pana in California, pentru a ajunge la cabinetului celebrului dermatolog dr. Sandra Lee.

Lee e vedeta pe YouTube datorita videoclipurilor din timpul interventiilor chirurgicale pe care le posteaza. Pacienta ei avea un lipom urias pe bratul drept, care trebuia indepartat chirurgical.

Aceasta tumoare benigna, formata din celule de grasime, era atat de mare incat parea un muschi dezvoltat anormal iar dr. Lee a tinut sa specifice in descrierea videoplipului ca "acesta nu e un [muschi] deltoid".

Interventia a fost una de durata, de peste o jumatate de ora iar imaginile sunt explicite si pot avea un impact emotional puternic:

 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Lipomul este o tumora benigna (necanceroasa), formata din tesut adipos. Lipomul tipic este un nodul mic, moale, asemanator cauciucului si situat chiar sub piele, fiind, de obicei, rotund sau oval. Acestea sunt, in mod normal, nedureroase. Apar in special pe partea superioară a spatelui, a umerilor, a bratelor, a feselor si a coapselor.

 

ATTENTION: THIS IS NOT A DELTOID. This video just posted to my YouTube channel at Dr Sandra Lee (aka Dr Pimple Popper). #DrPimplePopper

O fotografie postată de Sandra Lee, MD Dermatology

(@drpimplepopper) pe