A slabit 63 de kilograme si toata lumea se intreaba ce mananca, de fapt, Teo! “Sunt obsedata sa nu ma ingras din nou! Putini stiu ca dimineata pun in gura doar doua feliute mici de paine, iar la pranz o ciorba o descant in… doua ore!"

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 22:21

Teo Trandafir a slabit 63 de kilograme dupa operatia facuta la stomac in 2013 si acum arata foarte bine!

Cu toate acestea, vedeta Kanal D tine un regim alimentar strict si mananca foarte putin, intrucat ii este teama sa nu se ingrase din nou. “Sunt obsedata de gandul asta, ar fi cumplit sa mi se intample asa ceva”!


In urma cu trei ani, in decembrie, Teo Trandafir a luat decizia vietii sale! Puternica si cu un tonus extraordinar, prezentatoarea s-a hotarat sa mearga la medicul Valentin Copaescu pentru a-si micsora stomacul.
Avea atunci peste 120 de kilograme, iar problemele de sanatate de la Viena (n.r. pancreatita) nu ii dadeau pace.


“Trebuia sa ma operez, in primul rand, pentru sanatatea mea, abia pe urma, pentru a arata bine”, spunea vedeta pentru WOWbiz.ro la scurt timp de la interventie.


Acum insa Teo este fericita cu adevarat! Este sanatoasa, iar in privinta fizicului declara ca nu s-a simtit mai bine in pielea ei ca in acesti ultimi ani nicioadata! Culmea, in intreaga perioada a dat jos 60 de kilograme, iar in vacanta de vara a mai slabit
inca trei… motiv de a-si schimba iarasi garderoba.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”


“Am mai slabit un pic, cam trei kilograme, si se vede! Sunt fericita din cauza asta pentru ca, Doamne, sunt obsedata ca o sa ma ingras la loc! Cu toate acestea, le-as spune tuturor oamenilor care ma invidiaza
ca nu conteaza ce se va intampla in viitor, eu am castigat trei ani de viata, in care pot sa ma bucur de mine, pot sa imi cumpar haine din magazin, ceea ce era practic imposibil in cazul meu in trecut. Am castigat trei ani de normalitate, de a nu se mai spune despre mine, ia uite-o cat mananca. Pai, daca inainte, luam in gura un bob de strugure in gura, lumea ma blama si spunea… ia uitati-o cum baga in ea.
Acum prietenii imi zic: "Dar nu mananci, draga, si tu ceva?! Deci cum o dai, tot ca dracu’ iese, nu e bine nicicum”, povesteste Teo. Citeste restul interviului pe wowbiz.ro!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.