Diana Dumitrescu are probleme cu kilogramele in plus? Iata la ce metoda a recurs vedeta pentru a ajunge la silueta mult dorita

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:21

Actrita este obsedata de kilogramele luate in ultima perioada si a decis sa se intoarca in tabara de slabit.

Diana Dumitrescu a marturisit ca dupa treizeci de ani i-a fost foarte greu sa se mentina la silueta care a consacrat-o si atunci s-a intors din nou la sport.

"Eu mananc cam de toate! Pai se vede! Mi-as dori sa am din nou cele 52 de kilograme pe care le aveam vara trecuta! Nu cred ca mai am vreo sansa sa ajung, pentru ca in corpul meu s-au intamplat niste schimbari! Cine stie, poate pana vara viitoare ajung la 52 de kilograme."

, a spus Diana.

Vedeta a inceput sa tina un regim special, fara lactate si fara fructe, dar a recurs si la kangoo jumps, despre care a spus ca este foarte eficient.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Dupa 30 de ani sa-ti intretii corpul fizic este mult

mai greu! Se schimba niste lucruri in organism, se schimba metabolismul, chestii hormonale! Mama, imi aduc aminte cand eram mici, tot timpul zicea ca daca de la 30 de ani nu ai grija de tine uite asa te duci pe panta in jos."
, a adaugat actrita.

 

Taguri: