Multi au plans cand au vazut filmuletul cu aceasta femeie care a incercat sa isi scoata singura bebelusul din pantece in propria cada. Uite ce s-a intamplat pana la capat cu mama si copilul in timp ce moasa filma totul

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 17 sep 2020, 14:55

Audra Lynn a vrut sa imortalizeze momentul nasterii si sa aiba acele imagini pentru tot restul vietii, mai ales ca facea acest lucru la ea acasa, in cada.

In generel, vorbim despre nastere ca despre o experienta dureroasa dand atentie mai mult la aspectele negative decat cele pozitive.

Cand veti vedea imaginile din filmuletul alaturat, veti inelege de ce aceast femeie a avut parte de una din cele mai usoare nasteri de care ati auzit.

Aflata in cada cu apa, femeia astepta ca micutul sa vina pe lume. Totul a fost filmat de moasa care a asistat-o, iar viitorul tatic era langa ea.

Femeia a avut cea mai relaxanta si rapida nastere din cate puteau sa existe. "A fost uimitor, o sarcina de care imi voi aminti toata viata", a dezvaluit moasa.

Viitoarea mamica a avut cateva contractii inainte si apoi, gata, bebelusul a venit pe lume. "Ceea ce nu puteti vedea in video este capul bebelusului care iesise deja. I-am zis Audrei sa astepte pana la urmatoarea contractie si atunci bebelusul a iesit cu totul."
Mamica era peste masura de fericita, iar filmuletul a emotionat milioane de oameni dupa ce a fost postat pe Facebook si Instagram.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.