Schimb de roluri la "Te vreau langa mine"! Gabriela Cristea si-a intampinat sotul cu o mare surpriza cu ocazia aniversarii lui. Iata cu ce anume l-a surprins aceasta si cum a reactionat Tavi

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:22

De ziua lui, Tavi a fost invitat in platou de sotia lui ca un invitat de seama.

"Ca sa vezi si tu cum e la mine la serviciu, draga! Astazi i-am dat liber solistului bandului si l-am invitat la mine la serviciu ca sa ii arat cat de mult muncesc eu, sotului meu! La multi ani! Sa fii sanatos!", a spus Gabriela Cristea.


Vizibil emotionat, Tavi a incercat sa intre in rolul de prezentator, facandu-si intrarea in mijlocul platoului, unde i s-a cantat "La multi ani!".
In tot acest timp, Gabriela Cristea s-a aflat la carma bandului, insa nu a rezistat prea mult departe de Tavi si i s-a alaturat pe scena, coplesindu-l cu urari si sarutari.

"Ma simt ca in prima zi de scoala, nu ca ar fi 15 septembrie astazi! Si m-a scos la tabla! Cu ce am gresit? Mi-au facut o surpriza, mi-au zis ca incepe emisiunea mai tarziu si sa mai stau in spate!",

a zis Tavi.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Incantat de primirea facuta de sotia sa, Tavi a tinut sa ii multumeasca acesteia, dar si parintilor lui si celor care l-au felicitat.

Acesta si-a dorit la un moment dat sa revina fiecare la rolul care l-a consacrat, insa Gabriela a insistat ca Tavi sa se intoarca in cadrul bandului, dar sa suparavegheze atent de acolo tot ceea ce va face ea, in calitate de sot.

"Domnul sot, caci astazi esti in calitate de sot nu de solist, ca sa vezi cam cat muncesc eu, o sa te rog sa stai acolo, langa baietii din band si la sfarsitul emisiunii sa-mi spui daca te mai superi ca nu fac ciorbita cand trebuie!",

a subliniat prezentatoarea TV.

 

Taguri: