Narcisa Guta a iesit din sala de judecata cu lacrimi in ochi! Nicolae Guta e distrus! Ce a spus despre decizia judecatorilor: "Dintr-o prostie banala sa faci ani de puscarie.."

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 17 sep 2020, 14:10

Zi de cosmar astazi pentru Narcisa a lui Guta. Fosta concubina a lui Guta si Narcisa s-au revazut la tribunal.

Narcisa a fost acuzata si de talharie in 2014 dupa ce a intrat peste Beyonce de Romania in casa. Dupa mai bine de o ora, timp in care Narcisa a varsat lacrimi amare, cei trei au iesit din sala de judecata. Nicolae Guta cu greu si-a putut stapani emotiile.


Niciun barbat pe lumea asta nu ar putea sa tina locul unei mamei. Din cate stiu eu barbatul trebuie sa aiba alte griji si prioritati.
E pacat de Narcisa. Dintr-o prostie banala sa faci ani de puscarie, asa tam-nesam, mi se pare cel mai tampit lucru. O sa iau baiatul, o sa-l duc la Petrosani si altceva ce pot sa fac?

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Totul este posibil, iar domnul procuror nu a
tinut cont deloc ca exista un minor, ca ceea ce s-a petrecut a fost pe fondul geloziei. Probabil ca din punct de vedere juridic are draptate, dar trebuia sa itna cont de aceste aspecte", a spus Nicolae Guta.

Vizibul afectata, Narcisa nu a putut sa scoata niciun cuvant. Si-a stapanit cu greu lacrimile si nu a vrut sa comenteze decizia judecatorilor. Beyonce de Romania si Narcisa au ingropat securea razboiului in ultima perioada, insa faptul ca Beyonce si-a retras plangerea nu o scuteste pe Narcisa de pedeapsa.


Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro!