S-a mutat dintr-un apartament cu 4 camere si 3 bai la aceasta cabanuta din padure. Pare mica, insa in interior are dormitor, baie, bucatarie, mansarda si o sufragerie superba! Asta da inspiratie si bun gust

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 22 aug 2021, 23:15

Jewel a luat decizia sa se mute intr-o locuinta mai mica pentru a fi mai libera si lipsita de griji inutile.

In urma cu zece ani, ea locuia intr-un apartament urias, de 4 camere, cu 3 bai, insa nu se simtea fericita. Spiritul ei ii spunea ca trebuie sa fie libera sa se mute oricand si oriunde vrea, fara prea mari batai de cap si costuri uriase. Initial, s-a mutat intr-o garsoniera, dar tot nu a fost pe gustul ei.

Pana la urma, si-a gasit fericirea intr-o casa pe roti, de 33 de metri patrati, amenajata perfect pentru stilul ei de viata.

Nu a facut niciun compromis in ceea ce priveste confortul. Jos, spatiul e ocupat de o sufragerie cocheta, cu o fereastra rotunda ce da spre padure, de bucataria complet utilata si de baie.

Cu ajutorul unor scari de interior, din sufragerie se face accesul catre dormitor, aflat deasupra bucatariei si catre zona de relaxare de deasupra baii, unde se afla un fotoliu comfortabil, perfect pentru lenevit sau citit.

In exterior, atasata de peretii cabanei, se afla o veranda cu pereti tranparenti, perfecta pentru a lua cafeaua, dimineata.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Descopera casa miniaturala in albumul foto de mai jos:

 

 


În cadrul emisiunii ”Follow us”, make-up artistul Mirela Vescan a discutat despre noile tendințe în machiaj pentru anul următor, oferind perspective interesante despre direcția în care se îndreaptă industria de frumusețe.