Gabriela a dat cartile pe fata! Concurenta a revenit in emisiune pentru a spune adevarul despre scandalul declansat zilele trecute. Iata ce a spus aceasta si ce decizie va lua Gabriela Cristea in privinta ei

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 17 sep 2020, 14:05

Cuprinsa de regrete, Gabriela a venit in cadrul emisiunii pentru a povesti cum au stat de fapt lucrurile.

Desi fusese indrumata de prezentatoarea emisiunii sa nu mai vina in platou pana cand nu va constientiza ceea ce a facut, Gabriela nu a mai suportat remuscarile si a revenit pentru a marturisi ce anume a declansat scandalul intre ea si Ema.
Gabriela a recunoscut ca a discutat cu Vlad, care i-a marturisit ca a vrut doar sa se razbune pe Ema si a folosit drept intermediar pentru a-si atinge scopul.


"Vlad m-a folosit, a vrut sa-i faca rau Emei! El a vrut doar sa se razbune pe Ema! Nu stiu, probabil ca au avut o cearta, s-au despartit si a vrut sa se razbune pe ea. Nu inteleg de ce! Imi pare tare rau!", a spus Gabriela.

Regretand ca s-a lasat folosita de Vlad in scenariul lui diabolic, concurenta a izbucnit in lacrimi, cerandu-si scuze pentru gestul ei.

Aceasta a incercat sa explice ca la toate aceste lucruri are si ea o parte de vina, pe care si-o asuma si anume faptul ca are o problema psihica.

"Cred ca am si eu o problema, psihic vorbind! De fiecare data cand imi place de un baiat si acesta se combina cu o fata, parca simt nevoia sa intru intre ei! Am o placere ciudata de a destrama cupluri! Nu stiu ce e cu mine! Nu stiu de ce fac chestiile aste! Pur si simplu imi provoaca o foarte mare placere sa destram cupluri! Faptul ca ii vad

suparati, ma bucura!", a recunoscut concurenta.

Gabriela a continuat sa faca afirmatii socante despre trairile si problemele sale care o chinuie. Iata ce marturisiri uluitoare a mai facut aceasta si ce sfat a primit de la Gabriela Cristea.

 

 

 

 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”