Razvan Ciobanu, noul star de la "Bravo, ai stil!" a comentat tinutele vedetelor de la Premiile Muzicale MMA! Iata ce afirmatii acide a facut designerul si ce verdicte a dat acesta

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:22

Designerul a facut dezvaluiri despre colegii sai de la "Bravo, ai stil!" si a criticat cateva tinute de la cel mai recent eveniment muzical.

Invitat la "Teo Show", Razvan Ciobanu nu a ezitat sa dea cateva informatii din culisele emisunii in care a fost cooptat. Acesta a divulgat faptul ca el si Raluca Badulescu au mereu cate ceva de mancare in geanta.

"In culise la "Bravo, ai stil!", eu si cu Baduleasca suntem termitele platoului! Ieri isi comandase piept de pui la gratar, dupa care l-a auzit pe Maurice ca ar manca niste pizza si i s-a facut pofta de pizza! Eu si Raluca avem intotdeauna mancare la noi!", a spus Razvan Ciobanu.

Teo a acceptat provocarea lansata de Razvan si a aratat tuturor ce obiecte are in geanta sa. Prezentatoarea TV a marturisit ca si ea are mereu ceva de mancare in geanta.

Designerul a analizat cateva tinute ale unor vedete care au fost prezente la Sibiu seara trecuta. Prima a fost Adina Buzatu, despre care acesta a mentionat doar ca arata foarte bine ca de obicei.
"Adina este misto! N-am ce spun, ca doar ne-am sfatuit impreuna! Sigur, poate as fi aranjat putin altfel parul, dar rochia si combinatia de sandale cu sosete mi se pare senzationala!",

a spus Razvan.

Cea care a urmat a fost Sore, despre care acesta a spus ca nu are o tinuta deloc potrivita: "Mie mi se pare ceva ingrozitor!".
Despre Corina, designerul a mentionat ca vedeta s-a chinuit foarte mult sa isi faca acea tinuta. "Aparitia imi place! Nu imi place sutienul din paiete si nu imi plac nici chilotii aia!", a zis Razvan.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”


Rochia Lorei a fost criticata de Razvan, despre care a spus ca a exagerat cu artificiile la care a apelat, mese in exces, prea mult botox.
"Nu pot sa ma uit la rochia Lorei din cauza meselor ei!", a spus designerul.

Despre Andra, designerul a afirmat ca in ultimele luni a progresat foarte mult la capitolul stil.

Delia a fost si ea luata in vizor de Razvan Ciobanu, despre care a zis ca a fost din nou o aparitie interesanta. "La Delia este foarte simplu iti place sau nu iti place!", a afirmat designerul.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.