Au gasit cainele pe moarte, abandonat intr-o ruina, plin de bube si cu blana picata si l-au dus de urgenta la veterinar, sa-i aline suferinta. E uimitor cum a ajuns sa arate dupa cateva luni

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 11:21

Imaginile de mai jos au fost filmate de reprezentantii unei organizatii pentru protectia animalelor.

Ranit de oameni, bietul caine isi petrecea zilele ascunzandu-se intr-o casa abandonata, asteptand sa se lase intunericul pentru a putea iesi in siguranta sa caute apa si mancare. Se indrepta catre o moarte singura. Oamenii care il vedeau il ignorau, din cauza aspectului ingrozitor, pana cand un voluntar l-a vazut.

A mers la el si i-a castigat incredere, apoi l-a dus la un cabinet veterinar, unde au descoperit ca suferea de o multime de boli, majoritatea care ii puneau viata in pericol:

Din fericire, cu multa dragoste si daruire, Oscar a fost salvat

si acum arata de nerecunoscut:

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.