A plecat cu buza umflata de la "Te vreau langa mine"! Barbatul venit sa o cunoasca pe Ana, dar l-a ingrozit filmarea in care aceasta se pipaia cu alt concurent. Imaginile te lasa fara cuvinte

Editor: Silviu Bunea Autor: D.I.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:23

Vizionarea unor imagini surprinse cu o camera ascunsa, in care Ana apare in ipostaze deloc demne au aprins spiritele in platou.

Inregistrarea in care Ana si Mihai par a fi mai mult decat simpli prieteni l-a scos din minti pe Robert, cel sosit la paravan, pentru a o cunoaste pe Ana. Bulversat de ipostazele in care a fost surprinsa Ana, Robert a luat hotararea neasteptata de a refuza sa mai mearga la intalnire cu aceasta si de a refuza sa mai aiba orice legatura. Barbatul a parasit dezamagit platoul, refuzand sa asculte explicatiile Anei.

"Dupa imaginile pe care le-am vazut nici nu vreau sa mai ies cu ea!M-am razgandit, nu mai vreau sa am o relatie cu Ana, sa ramana cu Mihai! Sunt ferm convins! Imi pare rau!", a spus categoric Robert.

Cea care a avut de comentat vis-a-vis de situatia creata in platou, a fost Gabriela, care a rememorat intalnirea ei cu Mihai cu ceva vreme in urma si faptul ca l-a refuzat tocmai pentru ca este genul de barbat aventurier.

Iata cum a reactionat Ana si ce a marturisit aceasta in legatura cu o posibila relatie cu Mihai.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: