Secretul muraturilor perfecte! Afla ce fac gospodinele de la Bran!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 11:24

Gospodinele din zona Bran trudesc de dimineata pana seara pentru a pregati muraturile cele mai bune din Transilvania.

Alina Bangala, una dintre gospodinele cunoscute in Bran, spune ca totul se face cu migala si multa imaginatie. Legumele trebuie sa fie obligatoriu aratoase, dar si gustoase. Ingredientele se cumpara din timp, iar treaba se face obligatoriu pe muzica populara, daca vrei sa ai spor.

„Pentru inceput se taie legumele si se aleg ingredientele. De exemplu, la 6 kg de gogosari folosim 750 g zahar, 1 litru otet, 7 linguri sare, foi de dafin si piper.

Mai am un secret: pentru ca muraturile sa iasa delicioase mai adaug o lingura de miere”, spune Alina Bangala. Citeste continuarea pe kfetele.ro!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”