Secretul lui Sevilay iese la iveala! Ce anume a ascuns aceasta ani la rand, aflati in "Gunes", in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:23

Lucrurile se precipita la conac, mai ales dupa ce Savas a decis sa isi paraseasca familia si sa plece departe de toti cei care i-au facut rau.

Marturisirea lui Inci despre Ahmet, o bulverseaza pe Gunes, care ii reproseaza lui Haluk faptul ca i-a ascuns acest lucru. Haluk incearca sa o convinga ca totul a ramas in trecut si nu le va afecta casnicia.

Pe de alta parte, Nazli are de suferit din cauza Melisei, care se apropie de Elif, pentru a reusi sa ajunga din nou alaturi de Savas. Nazli nu este deloc incantata de faptul ca Melisa a ajuns din nou langa omul pe care il iubeste, dar nici Savas nu este tocmai fericit sa o aiba in preajma pe Melisa.

In vreme ce Selin si Ali sunt la un pas de despartire, Savas ii pregateste o surpriza iubitei sale. Spre suprinderea lui Nazli, tanarul ajunge la petrecerea ei si ii declara din nou dragostea lui.
Pe de alta parte, Levent este mai hotarat ca niciodata sa ii recastige inima lui Sevilay incercand din rasputeri sa se apropie din nou de aceasta si face investigatii pentru a afla daca Ali este sau nu fiul lui.
In cele din urma, Levent descopere secretul lui Sevilay pastrat cu grija ani la rand si merge sa ii ceara socoteala fostei sale iubite pentru ca i-a ascuns in tot acest timp un lucru atat de important…Ce secret are femeia aflati in aceasta seara, in "Gunes", de la 20.00, la Kanal D

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: