Silvia i-a declarat razboi Doinei! Cele doua concurente s-au certat pe tema pretendentilor! Iata ce replici dure si-au aruncat acestea si cum a degenerat conflictul

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:23

Silvia a fost surprinsa de o camera ascunsa in timp ce o critica vehement pe Doina, in prezenta Gabrielei.

Dupa cearta din platou iscata saptamana trecuta intre Silvia si Doina, Silvia a dezgropat securea razboiului si a criticat-o dur pe colega sa. Aceasta a fost surprinsa de o camera ascunsa in timp ce ii marturisea Gabrielei ca i-ar placea sa nu o mai vada in platou pe Doina si ca locul ei ar trebui sa fie langa fostul ei sot.

"Ea nu are loc de mine, de tine! Ea se crede cea mai tare! Sa-si vada de mosul ei, Dumitru, Paraschiv, cum il cheama! Sa isi vada de treaba ei si sa nu mai discute de alte persoane!

Si ea e destul de batrana, poata pare mai batrana ca mine, cu toate ca nici nu stiu cat are! Atata barfa pentru nimic! Ea zice ca Dumitru e cel mai tare! Asa sustine ea! Nu inteleg de ce Doina s-a intors in emisiune, trebuia sa ramana cu Dumitru! Sta degeaba in emisiune! Sa plece acasa!", a spus Silvia.

Dupa vizionarea imaginilor, cearta intre cele doua participante s-a reaprins in platou.

Silvia a spus ca Doina si Cristina s-au aliat impotriva ei pentru a o denigra. Nici Doina nu a ramas indiferenta si a ripostat, incercand sa isi sustina in continuare punctul de vedere.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Schimbul de replici acide dintre cele doua concurente s-a incheiat aparent, cu promisiunea

Doinei ca se va retrage din calea colegei sale.
Insa pactul dintre cele doua femei a fost spulberat de o alta inregistrare cu o camera ascunsa, in care Doina a fost surprinsa criticand-o si la randul ei pe Silvia. Vezi cum s-a incheiat pana la urma conflictul dintre cele doua concurente.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.