Haluk decide sa se razbune pe fosta sa sotie! Cum va actiona barbatul aflati in “Gunes”, azi, de la ora 20:00, la Kanal D

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 17 sep 2020, 12:50

Incoltita de Levent, Sevilay se vede nevoita sa ii confirme acestuia ca Ali este de fapt fiul lui. Barbatul este mai hotarat ca niciodata sa isi recupereze fiul si merge la Haluk pentru a-i marturisi tot adevarul, spre disperarea lui Sevilay care se gandeste cu groaza la reactiile dure ale fostului ei sot.

La petrecerea aniversara a celor doua gemene, lucrurile se precipita deoarece Ali ii pregateste lui Selin cea mai crunta pedeapsa pentru a o face sa regrete pentru raul pricinuit lui Elif. Dezamagita de atitudinea lui Ali, Selin decide sa se desparta definitiv de acesta. In vreme ce Selin si Ali continua lupta de orgolii, Savas ii ofera iubitei sale un cadou special, menit sa le pecetluiasca dragostea, in ciuda obstacolelor.


Nu ratati un nou episod din “Gunes”, azi, de la 20.00, la Kanal D!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”