Epopeea salbei pierdute revine pe micile ecrane! Bulibasa Dragos Stanescu isi cauta in continuare aurul pierdut si inca mai spera ca va recupera macar o parte din bogatie pentru a-i reda zambetul pirandei sale

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:23

Salbele pierdute, marul discordiei in mahalaua tiganeasca din Iasi. Operatiunea "mahmudeaua" ia amploare.

Dupa o vara de lacrimi si suspine, bulibasa Dragos Stanescu, a pornit din nou pe cararile patriei in cautarea mahmudelelor. Se cauta prin buzunare si tot sarac lipt e.

I-au disparut salbele de zici ca sunt intrate in gaura de sarpe. De data aceasta, ar fi bine sa le gaseasca, pentru ca nu mai rezista. "Cardiecele" ii fac probleme iar piranda sufera fara zgarda de aur la gat.

Disperat, bulibasa a pornit din nou in cautarea aurului pierdut, demarand un turneu national in acest scop. "Dati-mi aurul!" a fost deviza regelui tiganilor din Ciurea, care a mers din poarta in poarta la rudele sale pentru a-si cere salbele inapoi, insa si de aceasta data fara sorti de izbanda.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: