Gabriela si Mihai formeaza deja un cuplu? Desi sustin ca nu se plac, cei doi concurenti s-au sarutat patimas, in public! Vezi ce se intampla de fapt intre acestia si ce comentarii au facut

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 17 sep 2020, 11:25

Cei doi protagonisti au fost surprinsi de o camera ascunsa in timp ce se sarutau cu foc.

Dupa vizionarea inregistrarii, Gabriela si Mihai au fost pusi la zid de Ana, care si-a adjudecat rolul de martor al idilei infiripata intre cei doi colegi ai sai.

"Ce-mi place cand am dreptate cand am spus ca e o femeie care sare la primul venit! Da, ce ii faceai draga, control stomatologic? Asta denumesti tu prietenie?", a ripostat Ana.

"Nu este ceea ce pare! Stiti cum este, dupa un paharel, la o petrecere, lucrurile sunt altfel permise! A fost ce a fost doar in seara aceea si atat! Daca ar fi sa formam
vreodata un cuplu o sa va anuntam! Poate pe viitor va fi mai mult! Nu e vorba de o aventura, pur si sinplu s-a intamplat inseara respectiva! Recunosc ca si mie mi-a placut!", s-a aparat Gabriela.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Iata ce scuze au mai nascocit cei doi
participanti si cum a reactionat Gabriela Cristea la afirmatiile celor doi.