Cristina Spatar a facut dezvaluiri despre rolul ei de mama! Iata cat de mari au crescut cei doi copii si ce relatie frumoasa au cu mama lor

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:24

Vedeta a marturisit ca a trecut cu greu peste divort insa in prezent se dedica doar copiilor ei si carierei muzicale.

Surprinsa in parc alaturi de copiii ei, Cristina Spatar s-a vazut nevoita sa raspunda provocarii lansata de echipa "Teo Show", care au dorit sa afle cum a trecut peste despartirea de sotul ei.

Cantareata a recunoscut ca a fost o perioada neagra in viata ei, pe care a depasot-o cu greu, insa in prezent, incearca sa se dedice trup si suflet copiilor sai si pe plan secundar profesiei.

Intrebata ce inseamna sa fie mama, Cristina a raspuns prompt ca reprezinta cel mai minunat lucru din viata ei.
"Inseamna cel mai minunat lucru posibil, chiar adaca te solicita foarte mult si nu intotdeauna am timp sa stau foarte mult cu ei. Chiar adaca sunt ocupata incerc sa le dedic cat pot de mult din timpul meu si imi pare bine ca si Alin face acelasi lucru, e un tata foarte bun!", a spus Cristina.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Vedeta a marturisit ca ea si sotul ei au incercat sa creeze un echilibru in relatia lor de dupa divort, astfel incat micutii lor sa nu simta lipsa parintilor si sa nu constientizeze ca s-au despartit.

Iata cum arata copiii Cristinei Spatar si ce trasaturi au luat de la parintii lor.

 

Taguri: