Madalin Ionescu a vorbit in premiera, despre relatia speciala pe care o are cu fiica sa! Iata ce marturisiri incendiare au facut cei doi despre evenimentele care le-au marcat viata

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:24

Prezentatorul TV a facut dezvaluiri uluitoare despre ralatia tata-fiica si despre dificultatile intampinate in cresterea celor doi copii, dupa divortul de prima sotie.

Madalin Ionescu a venit in platoul "Teo Show" insotit de fiica sa, Stefania. Prezentatorul TV a marturisit ca a jucat un rol esential in viata copiilor lui, deoarece le-a fost si mama si tata, dupa divortul de prima sa sotie.

Fiica lui Madalin a declarat ca dupa divortul parintilor a ales sa ramana impreuna cu fratele ei sub aripa protectoare a tatalui lor.

Tanara a marturisit ca intre ea si Madalin s-a legat o relatie foarte puternica tata-fiica. Aceasta a marturisit ca ii este recunoscatoare tatalui sau pentru tot ceea ce a facut pentru ea si Filip si spera ca intr-o buna zi sa il rasplateasca cumva pentru toate sacrificiile facute.

"Eu stiu ca el vrea o casa in Provence, sa stea in liniste si sa fie asa relaxat! Mi-am propus ca atunci cand o sa cresc si o sa am jobul meu si o sa am succes, o sa ii iau acolo o casa, pentru tot ce a facut pentru

mine! Ce a contata fosrte mult pentru mine, in relatia noastra, este ca atunci cand eram mica si eram la scoala generala, tata lucra tot asa seara si dimineata la sase imi dadea scularea si indiferent ca se culca la trei sau patru dimineata el se trezea, imi facea sandwich-urile si hai, Stef sa mergem! Chestia asta a insemnat foarte mult pentru mine, pentru ca nu multi tati fac asta! Si pentru mine a contat foarte mult, nu o sa uit niciodata!"
,
a spus emotionata Stefania.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Intrebata de Teo cum procedeaza daca ii place un baiat, Stefania a recunoscut ca mai intai vorbeste cu prietenele sale despre acest lucru si abia apoi va decide daca ii va marturisi sau nu si tatalui ei.

Iata ce reactie a avut Madalin la afirmatiile fiicei sale.

 

Taguri: