Fiul lui Guta, afectat de problemele cu legea ale mamei sale! Narcisa a dezvaluit lucruri emotionante din perioada in care a fost cercetata: "Am ajuns la Urgente! Alberto a avut momente cand a ramas fara aer!"

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:24

Narcisa si Alberto locuiesc in apropierea scolii in care invata copilul. Apartamentul este unul mare, spatios si amenajat dupa gustul fostei sotii a lui Nicolae Guta.

Dormitorul Narcisei e vopsit in mov, iar patul si noptierele sunt albe. Bineinteles ca pietricelele nu lipsesc din decorul dormitorului "Reginei lui Guta". Dormitorul lui Alberto e albastru, iar patul este acoperit cu o lenjerie Versace care pare a fi un fake.
Narcisa Guta a aflat luni sentinta judecatorilor luni. Fosta sotie a manelistului a fost condamnata la trei ani de inchisoare cu suspendare in dosarul pe care l-a avut dupa ce a intrat in casa peste Beyonce de Romania.

Intreaga situatie din ultimii doi ani a lasat urme atat in viata si sanatatii Narcisei, cat si a fiului ei, Alberto.

"Am suferit eu foarte mult, dar el a suferit de 10 ori mai mult decat mine. El simte toate trairile mele. un copil atasat de mama lui constant simte orice miscare pe care o faci. Imi pare nespus de rau. Am facut gestul asta pe care nu trebuia sa-l fac.
Am avut un moment de... Nu mi-am dat seama. Vreau sa-i cer iertare lui Alberto pentru ca l-am facut sa sufere si nu merita. Niciun copil nu trebuie sa treaca prin ce-a trecut Alberto.


"Ma viziteaza cam rar. Mai mult ne vedem pe Internet. Am fost foarte suparat. Am suferit destul de mult si nu mai vreau sa trec prin ce-am trecut. Am avut atacuri de panica.
Tatal meu este un model la muzica, in rest nu. Toata lumea stie. La mami imi place ca se ocupa de mine, stie ce sa-mi dea, la orice ora, cand.", a spus Alberto.

"Aseara dupa ce-am plecat de la voi, m-a luat somnul si iar am sarit. De doi ani ma confrunt cu chestiile astea. Nu pot dormi. Simteam o stare grea, ma puneam in pat si simteam ca am 100 de kilograme", a adaugat Narcisa.

"Ii spuneam lui Nicolae cand eram la doctor, dar el u putea sa ajunga. De multe ori am fost cu Alberto la psiholog. Starile astea a inceput sa le aiba de cand am avut necazul asta, acum doi ani. Imi spunea mama de el ca nu avea aer. Trebuie neaparat sa merg la doctor pentru ca am o durere foarte mare pe partea stanga si simt ca buza se ridica asa.
De doi ani iau antidepresive. La inceput, a fost un tata care statea mai mult cu el.

Pe Alberto l-am nascut in Bucuresti si de asta statea mai mult cu el. Atunci era mai des cu mine, nu pleca de colo-colo. Stateam intr-un apartament si statea mai mult cu Alberto. Treburile au inceput sa se schimbe in rau cand cu Ana. La inceput era mai tandru, mai bu mai intelegator.
Gateam, statea cu noi, erau chestii de familie. Dupa nu a mai fost la fel", a spus Narcisa.

"Ii spuneam lui Nicolae cand eram la doctor, dar el nu putea sa ajunga. De multe ori am fost cu Alberto la psiholog. Starile astea a inceput sa le aiba de cand am avut necazul asta, acum doi ani. Imi spunea mama de el ca nu avea aer. Trebuie neaparat sa merg la doctor pentru ca am o durere foarte mare pe partea stanga si simt ca buza se ridica asa. De doi ani iau antidepresive.

La inceput, a fost un tata care statea mai mult cu el. Pe Alberto l-am nascut in Bucuresti si de asta statea mai mult cu el. Atunci era mai des cu mine, nu pleca de colo-colo. Stateam intr-un apartament si statea mai mult cu Alberto. Treburile au inceput sa se schimbe in rau cand cu Ana. La inceput era mai tandru, mai bu mai intelegator. Gateam, statea cu noi, erau chestii de familie. Dupa nu a mai fost la fel", a spus fosta sotie a lui Nicolae Guta.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Narcisa a scapat de moarte ca prin urechile acului, dar ulciorul nu merge de multe ori la apa. trebuie sa realizeze ca sub aripa ei e baiatul meu si trebuie sa-si asume responsabilitatea. Nu cred ca ar putea recidiva. A fost o lectie care i-a dat de gandit. Sa traiesti cu cosmarul asta... Cea mai mare belea din viata Narcisei asta a fost. Sunt foarte suparat pe ea. Nu trebuia sa recurga la violenta asta.
Din iubire, din gelozie din ce vrei nu poti sa faci asemenea magarii, sa te joci cu libertatea ta. Sa traiesti doi ani de zile in teroare, atat eu cat si copilul meu. A fost ca un om in ceasul mortii. Toata lumea asta care a umblat pentru ea si-a vrut partea lui, ma refer la partea financiara pentru ca ai gresit trebuie sa platesti. Au fost onorarii de platii. Alberto a vazut-o de sute de ori plangand, intrand in nebunie, plansete, urlete, se tragea de par. La un moment dat Narcisa nu mai manca, nu mai dormea, cel putin in ultima perioada. Pe toate astea eu le-am trait, mai mult sau mai putin", a spus Nicolae Guta.

Vezi inregistrarea incendiar pe wowbiz.ro.















 

Taguri: