Iulia Albu: “Nu stiu cum nu iti este rusine sa te prezinti asa in fata noastra!!!” Cum s-a imbracat concurenta care a primit o astfel de replica, azi, de la 17.00, in "Bravo, ai stil!", la Kanal D

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 17 sep 2020, 11:15

Competitia este din ce in ce mai stransa la “Bravo, ai stil!” si pretentiile juratilor mult mai exigente.

In editia de astazi a show-ului de la Kanal D, difuzat de la ora 17:00, una dintre concurente cade in “hăul” vestimentar; Iulia Albu este socata de aparitia fetei si ii reproseaza ca, aflata in aceasta etapa a concursului, se afiseaza intr-o tinuta banala in fata juratilor.


“Tinuta ta este penibila! Nu stiu cum nu iti este rusine sa te prezinti asa, astazi, in fata noastra! Este un mix stupid, simplu, pe care il poate face oricine.
Esti la un concurs de stil si nu la "hai sa ne imbracam cum mai nimerim astazi. Ce mi-a ramas mie cazut in afara dulapului?  O fusta ieftinuta cu cateva paiete si o vesta ca nu am chef sa ma imbrac cu altceva”, tuna Iulia Albu.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Care
sunt argumentele fetei si ce au de spus ceilalti jurati veti putea afla astazi, de la ora 17:00, in emisiunea “Bravo, ai stil!”, difuzata la Kanal D!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.