Eniko Georgescu se mandreste cu fiica sa! Uite cat de mare a crescut fetita regretatului Serban Georgescu si ce trasaturi a mostenit aceasta de la tatal sau

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 17 sep 2020, 11:10

Alessia Georgescu reprezinta cea mai frumoasa amintire de la sotul ei, care a ajutat-o sa treaca peste suferinta pierderii acestuia.

Surprinse de o echipa "Teo Show" la shopping, Eniko si fiica sa au marturisit ca au o relatie speciala si ca se comporta ca doua surori.

Eniko a recunoscut ca ea si fiica sa sunt o adevarata echipa si ca fac multe lucruri impreuna. La doar 11 ani, Alessia a recunoscut ca este mica afacerista a familiei, deoarece isi castiga singura banii de buzunar, confectionand bratari pe care le vinde prietenelor ei.

"A trebuit sa crestem amandoua, sa ne maturizam amandoua! Amandoua eram mici cand s-a intamplat nefericitul eveniment. Atunci am zis de ce mai tarziu sa dau cu nasul de probleme pe care n-as fi stiut cum sa le gestionez si atunci ne-am luat de mana si am zis: asta e situatia, mama, invatam sa traim frumos amandoua singurele, dar cineva acolo sus ne iubeste!", a zis Eniko.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.