Un secret cutremurator din trecutul lui Haluk iese la iveala! Acesta va schimba radical viata tuturor, azi, in "Gunes", de la ora 20:00, la Kanal D

Editor: Silviu Bunea Autor: D.I.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:24

Trecutul lui Haluk pare sa ascunda in continuare multe secrete straine pentru Gunes. Cea care descopera un detaliu socant din viata lui Haluk este chiar sora lui, care ia o hotarare radicala in privinta acestuia.

Dupa lectia crunta oferita parintilor sai, Ali este nevoit sa mearga la psihiatru pentru a se vindeca de traumele suferite in copilarie. Desi in continuare este chinuit de cosmaruri, tanarul renunta la tratament si revine in cadrul familiei, pregatindu-le tuturor noi surprize.

Pe de alta parte, Haluk trece prin momente groaznice atunci cand constientizeaza ca a fost la un pas sa isi piarda fiul, in ciuda tuturor evenimentelor triste provocate acestuia in trecut.
Barbatul regreta comportamentul avut in tinerete fata de Ali si incearca sa recladeasca relatia tata-fiu, insa se loveste de refuzul categoric al tanarului.
Levent nu renunta la gandul de a fi impreuna cu Sevilay, dar incearca sa se apropie si de Ali. Levent realizeaza ca Gunes are un rol important in cadrul familei Mertoglu si decide sa investigheze trecutul sotiei lui Haluk, sperand ca astfel o va putea indeparta.
Acesta afla despre existenta lui Zafer pe care il banuia ca il uraste la fel de mult pe Haluk ca si el.
Intre timp, Rana afla ca Levent este pe urmele lui Zafer si actioneaza inaintea acestuia, pentru a evita un posibil dezastru. Ea ajunge la Zafer, pe care il obliga sa ii marturiseasca detalii despre nenorocirea traita de Gunes cu ani in urma. In cele din urma, barbatul ii confirma Ranei crudul adevar despre legatura lui Haluk cu povestea crunta a lui Gunes.

Desi nu si-a dorit niciodata acest lucru, Haluk se vede presat de sora lui si intelege ca nu va mai putea fugi prea mult timp de groaznicul adevar.

Nu ratati un nou episod din Gunes, azi, de la 20.00, la Kanal D!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: