Intrase intr-o casa abandonata si a incepuse sa filmeze interiorul. Nimic nu parea in neregula, insa cand a ajuns acasa si a vazut filmuletul si a descoperit ce filmase, din greseala, l-au trecut fiorii! Crezi ca e posibil asa ceva?

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 11:36

Daca iti place sa explorezi locuri abandonate, atunci trebuie sa fii pregatit pentru orice in orice moment.

Exploratorii urbani avizi de senzational isi iau tot felul de metode de precautie cand vine vorba sa mearga intr-un loc unde ar putea sa intalneasca ceva neobisnuit.

De exemplu, intr-un interviu acordat unei publicatii, Seph Lawless a marturisit ca ocazional ia la el cateun pistol cand merge in locuri pe care le considera priculoase.


Totusi, pentru fotograful si exploratorul urban Freaktography, nimic nu l-a pregatit pentru intalnirea pe care avea sa o experimenteze intr-o casa parasita din Ontario, Canada.



Casa, aflata nu departe de Lacul Michigan, incepuse sa se darame. Fotograful a intrat totusi in incaperi si a inceput sa faca fotografii. Pana aici nimic senzational, insa a facut si un video. Cand, mai tarziu, s-a uitat peste inregistrare, a vazut cu stupoare ceva ce parea a fi o fantoma in toata regula.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.