Gabriela a avut parte de o intalnire dezastruoasa! Iata ce a deranjat-o pe aceasta si ce intorsatura a luat situatia

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:24

Desi spera ca barbatul sosit pentru ea la paravan, va fi in sfarsit cel potrivit, Gabriela a intampinat dificultati neasteptate in timpul intalnirii lor.

Aflata in drum spre locatia in care urma sa mearga impreuna cu noul ei pretendent, pentru a se cunoaste mai bine, Gabriela a trecut prin clipe de cosmar.

Cristian a incercat sa o convinga sa accelereze mersul lucrurilor in relatia lor, sugerandu-i sa se mute foarte rapid impreuna.

"Nu vrei sa faci pasul asta, familie, copii? Nu vrei acum, sa inteleg! Ma gandeam sa ne mutam impreuna, ce zici? Ne cunoastem in acelasi timp! vrei sa avem o familie impreuna si multi copii?", a spus Cristian.

Initial, Gabriela si-a pastrat calmul si i-a explicat tanarului ca prefera ca posibila lor relatie sa se construiasca cu pasi mici, pentru a se cunoaste mai bine inainte de a lua decizia de a se muta impreuna.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Nu ma grabesc sa-mi intemeiez o familie!

Stai un pic sa ajungem la intalnire si sa vorbim acolo despre noi! Asa mi se pare normal! Esti nervos! Si acum ce-o sa faci, o sa-mi dai si o palma? ce facem daca ma enervez si eu?", a spus Gabriela.

Vizibil deranjat de refuzul acesteia, Cristian a adoptat o atitudine dura si sub influenta nervilor, acesta a luat o decizie radicala. Iata cum a decurs schimbul de replici acide intre cei doi.

 

Taguri: