Ce condiment esti, in functie de zodie! Cine crezi ca e sarea si piperul zodiacului?

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 11:36

Care din cele 12 zodii e mai acra de felul ei, dar cine are o viata piperata? Ce zodie se aprinde precum ardeii iuti si care dintre ele e dulce si vrei s-o ai tot timpul langa tine? Afla ce condiment esti, in functie de zodie!

BERBEC – Tu esti ca nucsoara. Esti suficient de picant in abordarile tale cat sa nu te ia lumea de fraier. Ai o latura suava si dulce, insa o limitezi cu incapatanarea ta.

TAUR – Tu esti precum oregano. Lasi in jurul tau un parfum al bunatatii si al seninatatii. Nu poti trece pe langa oameni fara sa te observe cineva.

GEMENI – Esti precum salvia.

Usor amarui, cu o usoara aroma de camfur, reusesti sa ii pui in dificultate pe cei din jur. Putina lume te poate uita, iar schimbarile tale bruste de dispozitie te fac celebru.

RAC – Tu esti precum anasonul. Suficient de picant atunci cand trebuie si destul de sensibil cand te deschizi in fata celorlalti.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

LEU

– Esti uneori destul de sarat, adica exagerezi multe lucruri din cauza entuziasmului, iar oamenii te pot vedea... afla mai multe pe kfetele.ro!

 

 

Taguri: