De necrezut! A cheltuit o avere pe un tatuaj urias, care ii acoperea corpul, insa pielea a inceput sa i se umfle dupa cateva zile. E socant ce s-a intamplat dupa ce a facut o mica incizie in piele

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 11:36

Multi n-au rezistat sa vada clipul pana la capat.

Oamenii aleg sa isi coloreze pielea cu tatuaje pentru a-si exprima mai bine personalitatea, altii o fac din motive religioase in timp ce multi altii o fac fara sa stie de ce, dupa o noapte de betie. Indiferent de motivatie, toti ar trebui sa fie atenti la un singur lucru: curatenia din atelierul pe care il aleg pentru tatuaj.

Acele cu care se efectueaza tatuajul penetreaza pielea si pot introduce in organism orice microb daca nu sunt bine sterilizate, asa a artistii care tatueaza trebuie sa fie la fel de curati ca un medic chirurg.

Barbatul din imaginile de mai jos nu a tinut cont de asta iar tatuajul sau s-a infectat. Durerea devenise insuportabila si a ales sa sparga basicile formate, pline de puroi, care s-a revarsat in valuri. A avut nevoie de mai multe prosoape pentru a curata lichidul colorat.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Momentul

a fost filmat si ar trebui sa serveasca drept avertisment pentru toti cei care aleg aceasta cale de exprimare artistica. Atentie, imaginile urmatoare poate avea un puternic impact emotional:

 

 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.