Gabriela Cristea a fost socata de modul in care a fost intampinata in emisiunea de astazi! Iata cum a reactionat prezentatoarea TV cand a vazut cum arata una dintre concurente

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 17 sep 2020, 09:30

Gabriela Cristea si-a intrerupt momentul de inceput al emisiunii, indreptandu-si atentia catre una dintre participante

Prezentatoarea TV a observat ca Alexandra are ochii in lacrimi si s-a oprit asupra ei pentru a-i cere sa spuna ce anume o supara. Aceasta a marturisit ca are un conflict cu Adela, care i-a reprosat inainte de inceperea emisiunii ca face tot posibilul sa o vada eliminata.

Nici Adela nu a ezitat sa riposteze si a venit cu versiunea ei, spunand in gura mare ca de fapt ea este victima si ca Alexandra a recurs la amenintari.


"Alexandra, tu ai fost cea care vorbit! Tu m-ai luat pe mine la baie in particular si mi-ai spus lucrurile astea! Tu mi-ai spus mie ca hai mai repede, sa pleci mai repede din emisiune, hai ca vin colegi noi si vreau sa pleci! Ea vrea sa ma injoseasca pe mine, ca eu sa plec singura din emisiune! Pentru ca asta vrea Alexandra!", a spus Adela.

Dezamagita de atitudinea colegei sale, Alexandra a spus ca se simte in minoritate, ca toti s-au aliat impotriva ei.

In ciuda insistentelor Gabrielei Cristea, cearta celor doua participante a continuat. Iata ce turnura a luat conflictul:

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”