Poze incendiare cu cele 5 concurente de la "Bravo, ai stil!" in costum de baie! Asa nu le vezi in emisune! Nu rata cel mai tare show tv de fashion, difuzat de Kanal D de luni pana vineri, de la 17.00 si duminica, de la 20.00

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:25

Cinci tinere au ramas in show-ul "Bravo, ai stil!", care se vor bate pentru a castiga marele premiu. WOWbiz.ro va prezinta, in exclusivitate, imagini cu tinerele, in costume de baie, asa cum nu le-ati vazut pana acum in emisiune.

Alina este model de la 16 ani si acest lucru se vede din modul in care pozeaza chiar si in fotografiile personale. Cu un trup perfect, putini ar crede ca Alina este mama, dar tanara a declarat mandra ca are o fetitaAndreea pozeaza ca o diva.


Isabela a declarat inca de la inceput ca prefera stilul original neconventional, extravagant. Si se pare ca reuseste sa fie asa, chiar daca este intr-un simplu costum de baie negru.Silvia
are un trup bine lucrat la sala.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nu ratati evolutia acestor femei extraordinare in show-ul „Bravo, ai stil!”, de luni pana vineri, de la ora 17:00, si in fiecare duminica de la ora 20:00, numai la Kanal D!

Vezi mai multe imagini inedite pe wowbiz.ro.









 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.