A stat cu burta umflata trei ani de zile si toti o intrebau de ce nu mai naste o data, dar ea nu stia ce sa le raspunda. La ultimul control medicii au incremenit! Uite ce avea de fapt femeia asta in interior

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 17 sep 2020, 09:10

Femeia din imaginile alaturate a avut parte de o experienta dureroasa pe care, cu siguranta, nu o va uita niciodata.

Totul a inceput in momentul in care Margaret McMahon a observat ca abdomenul i se umfla. Initial nu a dat importanta acestui lucru, crezand ca este ceva trecator.

Vazand insa ca burta ii creste din ce in ce mai tare, pe masura ce lunile treceau, a mers panicata la doctor. Atunci i s-a spus sa nu se sperie, pentru ca nu sufera decat de sindromul colonului iritabil. Doctorul care a consultat-o i-a prescris o reteta si a trimis-o acasa.

Au urmat trei ani de chin, in care abdomenul i-a crescut si mai mult, iar foarte multa lume o intreba cand urmeaza sa nasca. In cele din urma, dupa mai multe verificari la spitale diferite, Margaret a aflat o veste devastatoare: avea in burta o tumoare care crescuse si ajunsese la dimensiunile unui pepene mare.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Din

fericire, dupa o operatie complicata, totul s-a terminat cu bine, iar femeia se poate bucura acum din nou de viata.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.