Conflictul dintre Alexandra si Adela continua! Edwardo este disputat de cele doua participante! Iata ce replici acide si-au aruncat acestea si cine a lansat o noua intriga

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:25

Socata de comportamentul adoptat de Adela, Alexandra s-a plans unei colege ca a fost pusa la zid in timpul emisiunii.

Recent intrata in emisiune, Ema s-a aliat cu Alexandra, pe care a incercat sa o sfatuiasca sa nu mai puna la suflet spusele rautacioase ale Adelei si sa se concentreze pe scopul ei in emisiune.
Cele doua au fost surprinse cu o camera ascunsa vorbind despre conflictul din timpul editiei precedente iscat de Adela.

"Adela m-a inteles gresit, nu am nimic cu ea! Nu imi doresc sa paraseasca emisiunea! Eu cred ca ii este rusine si fata de maica-sa si fata de Edwardo si acuma nu stie cum sa se scoata ca ea a stat si a barfit

cu mine! Exagereaza si minte intr-un hal!"

Faptul ca Edwardo a inceput sa fie disputat de cele doua participante, a determinat-o pe Gabriela Cristea sa ii propuna mamei lui Edwardo sa isi aleaga viitoarea nora dintre cele doua tinere care se lupta pentru cucerirea lui. Iata cum a reactionat Daniela la propunerea prezentatoarei TV:

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: