Cornuri delicioase cu gem si nuca! Reteta care te va cuceri!

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 17 sep 2020, 08:45

Cornurile cu gem si nuca sunt ideale pentru micul dejun, alaturi de o cana cu lapte cu cacao.

Ingrediente:

– 500 g faina
– 200 ml lapte
– 100 ml ulei
– 2 oua+ 1 ou de uns pe deasupra
– 4 linguri de zahar
– 50 g drojdie
– vanilie

In laptele usor incalzit se adauga drojdia, zaharul, uleiul si se amesteca bine pana se topeste zaharul.

Se adauga ouale si apoi faina treptat, amestecand.Se

framanta bine si se obtine un aluat bun de intins, care se lasa la crescut la loc cald si ferit de curent.

Gemul pentru umplutura poate folosit simplu sau amestecat cu nuci date prin masina de tocat nuca. Se mai pot umple si cu crema de ciocolata finetti.

Cititi continuarea pe kfetele.ro.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”