Situatie revoltatoare la "Te vreau langa mine"! Meda, noua participanta a fost desfiintata de soacra fostului ei amant: "Meda nu e buna de nimic, stie sa strice casele altora!". Iata ce declaratii uluitoare a facut femeia

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:25

Concurenta a fost acuzata in public ca a distrus multe casnicii, in perioada in care a locuit la Craiova.

Desi se afla la paravan asteptant cu nerabdare sa isi cunoasca noul pretendent, Meda a avut un soc in momentul in care a auzit cine va intra in emisune in direct, prin telefon. Cea care a sunat la redactia emisiunii era soacra fostului ei amant, care si-a dorit sa o denigreze in public pentru necazul priciunuit familiei sale in trecut.
Recalcitranta, femeia a lansat acuzatii grave la adresa Medei, reprosandu-i ca a distrus casnicia fiicei sale fara sa ii pese de urmari si apoi a fugit din Craiova.

Pe de alta parte, Meda a incercat sa se apare, spunand ca ginerele femeii ii promisese ca va divorta si de aceea a acceptat o relatie cu acesta.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"El mi-a promis mie ca o sa divorteze! Nu mai avea nicio treaba cu fiica

d-voastra! Fiica d-voastra nu era suficient de buna pentru el! NU era in stare sa isi tina barbatul acasa!", a spus Meda.
Discutia celor doua femei s-a transformat intr-o cearta urata, deoarece acestea au continuat sa isi arunce jigniri. Iata cum a reactionat Meda la acuzatiile primite.












 

Taguri: