Gunes ia o decizie radicala in privinta casniciei sale! Afla la ce gest va recurge, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:26

In ciuda eforturilor lui Haluk de a o determina sa treaca peste moartea lui Zafer, Gunes este doborata de remuscari si ia o decizie radicala in ceea ce priveste casnicia sa.

Surprinsa de Rana in timp ce medicul o sfatuia sa isi protejeze sarcina, Gunes se vede nevoita sa ii marturiseasca acesteia ca asteapta un copil, insa recunoaste ca relatia sa cu Haluk a avut de suferit in ultima perioada si ca traverseaza inca momente dificile. Gunes ii spune ca regreta faptul ca nu i-a ascultat sfaturile in trecut si a ales sa ramana langa Haluk, in ciuda faptelor sale necugetate.


Intre timp, Selin este selectata de o agentie sa joace intr-un film, alturi de un actor consacrat. Apropierea lui Selin de noii sai colegi ii starneste gelozia lui Ali, care ii reproseaza ca a ales sa lucreze intr-un astfel de mediu, incercand sa o determine sa renunte cat mai curand.

Pe de alta parte, Nazli si Savas incearca sa reia povestea de dragoste, insa planurile lor sunt spulberate de atitudinea Melisei, care il invinovateste pe Savas pentru starea ei grava de sanatate si il santajeaza emotional.


In ciuda eforturilor disperate ale lui Haluk de se apropia din nou de Gunes, aceasta ia o decizie radicala, care determina o adevarata furtuna in sufletul barbatului.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nu ratati un nou episod din "Gunes", in aceasta seara, de

la 20.00, la Kanal D.


 

Taguri: