Sapau in pamant pentru o fantana cand au dat cu lopetile de ceva urias. Au adus un tractor si l-au ridicat. Cand au vazut ce era, au ramas blocati: "Sunati imediat la politie!" Uite ce au gasit in spatele curtii

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 17 sep 2020, 08:00

Doi tineri din Statele Unite au avut parte de o experienta pe care, cu siguranta, nu o vor uita prea curand.

Totul a inceput in momentul in care cei doi s-au apucat sa sape un put pentru o fantana. La un moment dat, cand groapa avea deja cativa metri, au dat de un obiect de dimensiuni foarte mari.

Initial au crezut ca este o conducta, asa ca au continuat sa sape pe langa ea. Nu mica le-a fost mirarea in momentul in care au gasit si alte fragmente, ce pareau a fi bucati dintr-un schelet urias: coaste, craniu, coloana vertebrala, chiar si doi colti.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Si-au dat seama ca ceva se petrece si au alertat imediat autoritatile. Verdictul a fost uimitor: cei doi descoperisera scheletul unui mamut lanos, vechi de 15.000

de ani.

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.