A observat intr-o zi ca incepe sa ii cada parul, iar in 3 luni a ramas aproape cheala! Motivul este incredibil, uite prin ce a trecut aceasta fata! Ai mare grija, ti se poate intampla si tie

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 17 sep 2020, 07:45

Fata din imaginile alaturate avea o viata perfect normala pana in urma cu un an.

Viata ei s-a schimbat insa radical din cauza relatiei pe care o avea. Ashleigh Alqotaibi, in varsta de 22 de ani, incepuse sa fie nefericita alaturi de partenerul ei.

Stress-ul alaturi de barbatul pe care il iubea era atat de mare incat ajunsese sa se gandeasca la sinucidere, dar asta nu este tot! Din cauza vietii agitate si a relatiei toxice, a avut un soc in momentul in care a observat ca parul ei cade din ce in ce mai tare.

In cele din urma, dupa un control, a fost diagnosticata cu alopecie, iar in urmatoarele trei luni si-a pierdut aproape complet podoaba capilara.

Realizand ca iubitul ei este sursa de stres, s-a despartit de el si, o perioada, a stat singura. Ulterior l-a cunoscut pe John Robinson, in varsta de 26 de ani, care este acum si logodnicul ei.

Fericirea si buna dispozitie i-au adus parul inapoi, iar dupa 4 luni Ashleigh a redevenit persoana vesela si optimista pe care o stiau prietenii ei.

Iata prin ce a trecut tanara:

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.