Timp de 9 luni a durut-o capul extrem de tare si nu stia de ce. Cand a inceput sa si vomite, s-a dus de urgenta la un control. Ce i-au descoperit medicii in craniu este cutremurator: "Nu am vazut asa ceva niciodata!"

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 11:48

Cazul de mai jos a socat mai multi medici din Statele Unite, care spun ca nu s-au mai confruntat cu asa ceva pana acum, in intreaga lor cariera.

Totul a inceput dupa ce Yadira Rostro, in varsta de 31 de ani, a inceput sa simta in mod constant dureri de cap. La inceput nu le-a dat importanta, crezand ca sunt trecatoare.

Cu toate acestea ele au continuat sa isi faca aparitia si sa ii afecteze viata. Abia dupa noua luni, speriata si de faptul ca avea greturi si varsaturi, Yadira a decis sa mearga la un control.

Atat ea, cat si medicii, se asteptau la ce e mai rau: o tumoare de dimensiuni mari, care sa ii puna viata in pericol. Ce au descoperit insa specialistii a intrecut asteptarile tuturor.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ea avea la baza creierului mai multe depozite cu oua de

viermi. Nimeni nu stie cum au ajuns acolo. Daca acestea eclozau, ar fi inceput sa ii manance din creier si nu ar mai fi avut scapare.

Din fericire, dupa o operatie complicata, totul s-a terminat cu bine, iar acum femeia este in afara oricarui pericol.

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.