Afla ce-ti rezerva astrele in luna octombrie! Au loc schimbari dramatice! Iata cu ce probleme se va confrunta fiecare zodie

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 17 sep 2020, 07:30

Astrologul Cristina Demetrescu a anuntat ce schimbari aduce luna neagra pentru toate zodiile.

Aceasta a mentionat ca se formeaza o luna noua cu Jupiter, marele benefic, care nu provoaca pagube foarte mari. Ceea ce aduce foarte mult rau este ca se formeaza o cuadratura cu Marte care a intrat in Capricorn dupa o sedere foarte lunga de la inceputul anului, cand Scorpion, cand in Sagetator si aici este o putere foarte mare.
Iata care sunt principalele aspecte ale fiecarei zodii:

Berbecii au probleme cu autoritatile si cu sefii, cu birocratia, sunt atat de porniti ca isi doresc sa se judece cu un sistem intreg.

Lupta si consumul de energie este foarte mare.
Taurii trebuie sa aiba grija la calatorii dincolo de granitele tarii, daca se avanta in locuri periculoase si sa fie atenti si la bani.
Gemenii trebuie sa fie mai atenti la bani decat celelalte zodii, deoarece au multe cheltuieli, acestia trebuie sa fie atenti si ala pagube si sa nu imprumute bani in aceasta perioada.
Racii pornesc razboaie conjugale, se aduc in discutie proprietatile, se izbesc de deciziile partenerilor.

Leii trebuie sa aibe grija la accidente fizice la membrele inferioare, acestia sunt predispusi la entorse, la operatii.
Fecioarele trec prin raceli sentimentale, relatii incrancenate si certuri puternice cu partenrii de viata.
Pentru balante apar probleme de familie si de aceea incearca sa aduca pacea in casa. De asemenea trebuie sa fie atente la hoti.
Scorpionii trebuie sa fie atenti la contracte, la volan, sa nu se grabeasca in trafic, dar si atentie la ce spun; acesti tind sa faca exces de cuvinte care ii pot afecta pe ceilalti.

Sagetatorii trebuie sa fie atenti la cheltuieli deoarece bugetul se cam strange, se pot trezi cu cheltuieli neprevazute.
Capricornii intra in priza, deranjeaza si devin combativi, deorece Marte se afla in zodia lor si le da multa tenacitate, ambitie si spirit de lupta.
Varsatorii au probleme de sanatate, sunt predispusi la operatii si isi fac dusmani.
Pestii sunt sfatuiti sa nu se certe cu prietenii din cauza banilor, de la investitii, Marte le trece pe casa prietenilor.




Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”