Ingrediente:
Pentru crema de zahar ars
800 ml lapte proaspat nedegresat
5 oua mari sau 6 medii (in jur de 350 g cantarite cu coaja)
180 g zahar alb
1 lingurita extract de vanilie, rom sau brandy (dupa preferinta)
coaja razuita de la o jumatate de portocala (preferabil netratata)
4 linguri de zahar pentru a carameliza forma
Pentru pandispanul de ciocolata
1 ou mare
100 ml lapte
100 g zahar
100 ml ulei (eu am folosit de floarea-soarelui)
100 g de faina alba
1
3 linguri cu varf de cacao amara (30 g)
Avem nevoie de o forma de copt ce poate fi pusa si pe ochiul aragazului si in cuptor.
Cum se prepara prajitura
Incalzim cuptorul la 180°C. Pregatim o tava pentru coacerea la bain-marie la cuptor: luam o tava mai mare decat forma pentru prajitura si punem in ea doua degete (2 cm) de apa fierbinte.
Cititi continuarea pe kfetele.ro.
Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta