S-a umplut de basici rosii, usturatoare, cand tundea iarba, dar a crezut ca au ciupit-o furnicile. Sapte ani a indurat chinul asta, pana i-au descoperit boala

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 17 sep 2020, 06:10

Muscaturile de insecte sunt un lucru obisnuit vara, asa ca nimeni nu le considera un lucru grav.

Calvina, o americanca din statul Oklahoma tundea iarba in curte, cand a inceput sa simta o durere ascutita, pe picior. Si-a dat seama ca o insecta a muscat-o de glezna, dar si-a continuat treaba. Spre seara, alte puncte rosii, dureroase, au aparut pe toata suprafata picioarelor si chiar pe brate iar femeia a inceput sa isi faca griji. Dimineata, tot corpul ii era plin de pete si a realizat ca nu are de-a face cu o simpla muscatura de insecta.

Primul medic la care a mers i-a spus ca are o problema la terminatiile nervoase. A mers la un altul care a fost convins ca e manifestarea unei alergii, insa tratamentul nu avea efect iar petele isi schimbasera culoarea, devenind negre. Nimeni nu stia ce sa ii faca.

Timp de 7 ani a suferit de aceasta boala necunoscuta, ajungand sa nu mai iasa din casa pentru ca necunoscutii o priveau ciudat si o evitau.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ea a fost diagnosticata un urma unor testari extensive, inclusiv ale sistemului imunitar, cu vasculita urticariana si hipotiroidism.

Vasculita urticariana e o boala autoimuna care afecteaza pielea prin aparitia de zone in care vasele de sange capilare se umfla.

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.