Era in pat si atipise, dar a fost trezita de usa dormitorului care s-a deschis singura! A inceput sa tremure si nu a mai dormit toata noaptea. A doua zi, cand s-a uitat pe inregistrari, a incremenit! Uite ce avea prin casa

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 11:56

Clipul de mai jos a devenit viral pe YouTube si a strans pana acum peste 100.000 de vizualizari in doar 4 zile de la postare.

Imaginile au fost surprinse de o camera de supraveghere instalata intr-un dormitor. In cadru se poate observa o tanara care doarme in pat, acoperita cu o patura. Nimic ciudat pana aici.

Doar ca, in secundele urmatoare, o serie de lucruri bizare se intampla. Se vede clar cum usa incaperii se deschide singura, iar ulterior ceva nevazut o dezveleste pe tanara, moment in care aceasta se trezeste.

Speriata, ea se uita in jur dupa care aprinde lumina, neintelegand ce se intampla.

Lucrurile ciudate nu se termina insa aici: lumina se aprinde si se stinge singura, de parca cineva s-ar fi jucat cu intrerupatorul.

Dupa ce face un tur al casei, pentru a se convinge ca este singura in apartament, fata se baga iar in pat, insa nu poate dormi si se apuca sa scrie mesaje, povestind probabil ce i se intampla.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Totul

este cu atat mai ciudat cu cat, in ziua urmatoare, cand s-a uitat pe inregistrari, femeia a observat si o silueta stranie, care facea toate aceste lucruri.

Sa fi fost vorba despre o fantoma?