A umplut o sticla de apa, apoi a pus gura acesteia peste un cos foarte umflat pe care il avea pe piele. Pare o prostie, dar e socant ce s-a intamplat cu chistul iritat, in doar cateva secunde. "Dumnezeule, unde a incaput atata?"

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 11:56

Am auzit de cosuri stoarse, taiate, ingaurite ori arse cu laserul, dar aceasta metoda de "tratament" e cea mai ciudata.

Din motive necunoscute, barbatul din materialul video de mai jos a ales sa sparga un cos folosind o sticla plina cu apa. A intors sticla cu fundul in sus, astfel incat sa actioneze ca o ventuza care "suge" puroiul de sub piele.

Se pare ca metoda e eficienta. Fara nicio alta actiune din partea lui, puroiul se revarsa intr-una. In momentul in care incepe sa maseze usor zona cu sticla, lucrurile devin socante, pentru ca substanta maronie iese de sub piele de parca ar fi lava unui vulcan violent.

Ai avea curajul sa incerci asta, acasa?

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.