Dovada ca indragitul actor Keremcem este topit dupa copii! Uite cum merge de-a busilea si se joaca cu doi bebelusi dragalasi! Uite ai cui sunt micutii

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 12:08

Keremcem a afirmat de mai multe ori in diverse interviuri ca adora copiii, insa nu este pregatit sa isi intemeieze o familie, cariera fiind pe primul loc.

Keremcem a facut public un filmulet in care a dat in mintea copiilor. Indragitul actor poate fi vazut cum se taraste pe aleea unei case dupa cei doi nepotei ai sai de pana intr-un an.

Keremcem este atat de absorbit de jocul cu cei mici incat nici nu ii pasa de postura hilara, dar extrem de draguta in care a fost surprins. Continuandu-si joaca cu cei doi bebelusi, Keremcem pare in largul sau facand tot felul de giumbuslucuri pentru ei.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

A video posted by Keremcem (@keremcem) on

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.