S-au intors acasa de la incinerarea bunicului lor si au incercat sa isi revina dupa tragica pierdere cand au auzit soneria de la usa de la intrare. Cand au deschis-o, s-au albit la fata. Au crezut ca vad o fantoma, insa uite cine voia sa intre in casa!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 17 sep 2020, 04:05

O multime de oameni cred ca vad fantome, insa niciuna nu a parut mai reala ca cea a lui Miguel Angel Gomar de Luna, un barbat care a intrat in casa familiei sale dupa ce a fost...incinerat!

Familia a crezut ca ca si-a incinerat bunicul, insa l-au vauzt um intra pe usa de la casa! Batranul, in varsta de 74 de ani, lipsise de acasa de doua luni de zile cand politistii au gasit un corp in descompunere ale carui semnalmente se potriveau cu ale lui. Acestia au informat rudele din Mexic de moartea lui.

Chiar daca fiica lui De Luna nu era sigura de moartea parintelui sau, aceasta a inaintat procedurile de incinerare ale barbatului.



Dupa doua luni, insa, familia s-a trezit cu batranul la usa. Se pare ca barbatul plecase de acasa dupa bautura si dormise prin diverse locuri. Iar corpul pe care familia l-a incinerat nu era de fapt al lui.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: