Era in parc in momentul in care s-a gandit sa isi verifice telefonul. Cand a vazut ce era pe ecranul lui, a fost terifiata, insa a avut puterea sa mearga acasa de urgenta. Cum si-a gasit femeia copila

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 12:08

Dupa ce a primit mai multe mesaje pe telefon, o mama din statul Carolina, s-a dus de urgenta acasa unde si-a gasit fiica legata in toaleta.

"Este mai mult decat un cosmar, este infiorator ce s-a intamplat cu ea. I-au luat hainele si au bagat-o in toaleta. Nimeni nu isi doreste sa isi gaseasca copilul in halul asta", a declarat femeia.

Politistii au primit un apel de urgenta de la mama disperata in jurul orei trei dupa-amiaza. Ea a povestit cum si-a descoperit fiica in varsta de 17 ani in toalete. Ea a mai spus ca si-a luat ceilalti copii si i-a dus la o plimbare in parc cand a primit un telefon de la mama celei mai bune prietene ale fiicei sale.



Cand i s-au luat declaratii si mamei prietenei adoelscentei, aceasta a delcarat ca tanara isi sunase prietena cu banda adeziva la gura, incercand sa ceara ajutor.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”