Un barbat de 40 de ani si-a adus sotia insarcinata la spital pentru un control de rutina. Cand medicii i-au dat bluza la o parte si au vazut ce are pe burta, au chemat politia de urgenta sa-l aresteze! Ce avea de fapt gravida

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 12:08

Un barbat in varsta de 40 de ani a fost arestat pentru ca si-a adus "sotia" la spital pentru un control de rutina.

Lucrul cel mai socant in aceasta poveste este ca "sotia" era de fapt o copila de numai 12 ani care fusese adusa la spital de barbat impreuna cu mama lui. Se pare ca nu se stie numele copilei pentru ca nu vorbea mandarina, facandu-i pe politisti sa isi dea seama ca este de undeva din alta provinie.

Cei trei au ajuns la spital in provincia Jiangsu din estul Chinei si au declarat ca "sotia" este insarcinata in trei luni. 

Insa, medicii si-au dat seama ca fata nu are 20 de ani asa cum sustineau barbatul si mama lui, ci are de fapt in jur de 12 ani. Ei au chemat de urgenta politistii chiar daca barbatul sustinea sa i se faca controlul si sa nu mai puna atatea intrebari.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”