"Am dat de aur!" Doctorul a fost rugat sa ii curete baiatului un dop de ceara din ureche, insa ce-a gasit acolo l-a lasat pana si pe el fara cuvinte. Atentie, nu multi pot sa vada imaginile astea...

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 12:08

Daca auzi un tiuit constant in ureche si simti dureri ascutite, sunt semne ca ai nevoie de un consult profesionist.

Urechea inflamata si dureroasa e semnul unei infectii care iti poate pune in pericol auzul, provocate de acumularea excesiva de ceara, exact ce a patit baiatul din video-ul de mai jos. Din fericire, mama l-a dus la timp la un medic, care a descoperit cauza problemei.

Se pare ca baiatul auzea un tiuit in urechi de cateva lui, insa il ignorase. La o luna dupa ce a sesizat ca nu mai aude la fel de bine a mers la doctor, care a descoperit o acumulare uriasa de ceara care ii bloca canalul auditiv drept.

Folosind instrumente specifice, specialistul a reusit sa ii dreneze urechea. In momentul in care baiatul a vazut ce ii scosese  doctorul din canalul auditiv,  a ramas fara cuvinte:

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”